Prisändring och hösterbjudanden!

Den 1:e september firar jag 1 år som egenföretagare och då passar jag på att uppdatera mig med ny musik, ett urval av massageoljor samt fruktfat efter din massage! Allt för att din massage ska bli en stund av avkoppling.

Jag kommer också göra några prisändringar fr o m 1 september! De nya priserna är följande:

Halvkroppsmassage (30 minuter) – 310:-
Helkroppsmassage (60 minuter) – 550:-

I samband med detta lanserar jag även värdekort. Du betalar kortet i förskott och får då ett billigare pris per massage samt en massage på köpet. Kortet finns för tre eller fem massager. Se samtliga priser här.

Kontakta mig gärna så förklarar jag mer.
Ha en fortsatt trevlig sommar så hoppas jag vi hörs!

Kram Birgitta!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *