Wellcare’s historia

Mitt namn är Birgitta Jakobsson och jag driver Wellcare västervik.

Jag har i hela mitt liv velat ta hand om människor. Jag började min karriär inom sjukvården där jag jobbade som undersköterska. Efter att jag hade jobbat många år inom äldreomsorgen kände jag att jag ville utveckla mig lite, jag ville jobba med förebyggande friskvård. I den vevan gick jag en jättekul kurs till friskvårdsterapeut där vi fick prova olika saker inom friskvård, och då bland annat massage.  Jag blev intresserad av det och utbildade mig till friskvårdsmassör på Bergqvist massage och friskvårdsutbildningar i Linköping.

Den 1 september 2011 startade jag mitt företag. Under åren som gått har jag har jag haft min verksamhet på några olika platser. I dag tar jag emot kunder på min salong på Rådhusgatan 36 A i Västervik för massagebehandlingar. Jag har även vävt in försäljning av de härliga Aloe Vera från Forever Living som jag använder i mina behandlingar. Kom ihåg, hälsa är ett tillstånd av fysiskt, psykiskt och socialt välbefinnande.

Jag vill hela tiden utveckla mig själv och min verksamhet. Någon gång om året går jag kurs på Berqvist i Linköping. Senaste åren har jag skaffat mig kunskaper inom följande områden:

  • Medicinsk Fibromassage
  • Triggerpunkter men terapeutisk stretching
  • Kinesisk koppning

Varmt välkommen att boka tid hos mig och testa någon av teknikerna ovan eller en helt vanlig massage.